Kaffe: Skillnad mellan sidversioner
Hoppa till navigering
Hoppa till sök
Rapio (diskussion | bidrag) Ingen redigeringssammanfattning |
Rapio (diskussion | bidrag) Ingen redigeringssammanfattning |
||
Rad 18: | Rad 18: | ||
|- |
|- |
||
!Choklad/Nöt |
!Choklad/Nöt |
||
|nil |
|||
|nil |
|nil |
||
|nil |
|nil |
||
Rad 25: | Rad 26: | ||
|- |
|- |
||
!Frukt |
!Frukt |
||
|nil |
|||
|nil |
|nil |
||
|nil |
|nil |
||
Rad 32: | Rad 34: | ||
|- |
|- |
||
!Rost |
!Rost |
||
|nil |
|||
|nil |
|nil |
||
|nil |
|nil |
||
Rad 39: | Rad 42: | ||
|- |
|- |
||
!Aciditet |
!Aciditet |
||
|nil |
|||
|nil |
|nil |
||
|nil |
|nil |
Nuvarande version från 15 februari 2011 kl. 15.30
Här finns en fin liten tabell över olika kaffesorter och deras kvallitéer, (håller på att läsa om tabell grejs just nu)
Zoegas | Classic | |||||
Skånerost | Mollbergsblandning | Forza! | Jul | Grandia | Kenya Tatu | |
Choklad/Nöt | nil | nil | nil | nil | nil | nil |
Frukt | nil | nil | nil | nil | nil | nil |
Rost | nil | nil | nil | nil | nil | nil |
Aciditet | nil | nil | nil | nil | nil | nil |