Kaffe: Skillnad mellan sidversioner
Hoppa till navigering
Hoppa till sök
Rapio (diskussion | bidrag) Ingen redigeringssammanfattning |
Rapio (diskussion | bidrag) Ingen redigeringssammanfattning |
||
Rad 18: | Rad 18: | ||
|- |
|- |
||
!Choklad/Nöt |
!Choklad/Nöt |
||
|kons |
|||
|kons |
|||
|färska |
|||
|kons |
|||
|kons |
|||
|- |
|||
⚫ | |||
|meh |
|||
|nil |
|nil |
||
|bra |
|||
|nil |
|nil |
||
|nja |
|||
|- |
|||
⚫ | |||
| |
|||
|Mycket vinäger/olja - blaskig |
|||
| |
|||
| |
|||
| |
|||
|- |
|||
⚫ | |||
|nil |
|nil |
||
|blä |
|||
|nil |
|nil |
||
|nej |
|||
|nil |
|nil |
||
|- |
|- |
||
⚫ | |||
!Hittar |
|||
|nil |
|nil |
||
|framsidan |
|||
|nja |
|||
|nil |
|nil |
||
|blåhavet tillslut |
|||
|- |
|||
!Storlek |
|||
|nil |
|nil |
||
|Standard |
|||
|nil |
|nil |
||
|nil |
|nil |
||
|för stor inbakad |
|||
|- |
|- |
||
⚫ | |||
!Tomatsås |
|||
⚫ | |||
|nil |
|||
|nil |
|nil |
||
|Tomatig |
|||
|nil |
|nil |
||
|nil |
|nil |
||
|tomatig |
|||
|- |
|- |
||
⚫ | |||
!Skinka |
|||
|nil |
|nil |
||
|tost gillar den |
|||
|nil |
|nil |
||
|nil |
|nil |
||
|standard |
|||
|- |
|||
!Levaranstid |
|||
⚫ | |||
|48min~ |
|||
|nil |
|nil |
||
|nil |
|nil |
||
|1h+ på söndag |
|||
|- |
|- |
||
|} |
|} |
Versionen från 15 februari 2011 kl. 15.29
Här finns en fin liten tabell över olika kaffesorter och deras kvallitéer, (håller på att läsa om tabell grejs just nu)
Zoegas | Classic | |||||
Skånerost | Mollbergsblandning | Forza! | Jul | Grandia | Kenya Tatu | |
Choklad/Nöt | nil | nil | nil | nil | nil | |
Frukt | nil | nil | nil | nil | nil | |
Rost | nil | nil | nil | nil | nil | |
Aciditet | nil | nil | nil | nil | nil |